Online rundebordet med fodboldtrøjer til børn


Online rundebordet med fodboldtrøjer til børn

.


Online rundebordet med fodboldtrøjer til børn
Top engelske fodboldspillere inklusive Liverpool-kaptajn Jordan Henderson og tidligere kvindes internationale Karen Carney diskuterede onlinemishandling og diskrimination med regeringsministre mandag.
Online rundebordet med kultursekretær Oliver Dowden og sportsminister Nigel Huddleston var en del af en række diskussioner om 'Future of Football'.
Regeringen planlægger en fan-ledet gennemgang af fodboldstyring og nye love, der skal holdes til ansvar for sociale medievirksomheder for online skade. Lovforslaget skal forelægges Parlamentet i år.
Fodboldtrøjer
Chelsea-frem Bethany England sagde på det tidspunkt, at Carney var blevet udsat for 'cybermobning' og 'massemishandling online for at have udført sit arbejde og have sin mening.'
Andre, der deltog i rundbordet, omfattede Watford-kaptajn Troy Deeney, tidligere West Ham United-spiller Anton Ferdinand og Aston Villa 's Tyrone Mings.
Fodboldtrøjer Til Børn
Den engelske forsvarsspiller Mings blev udsat for racistisk misbrug under en EM 2020-kvalifikationskamp i 2019 i Bulgarien, da holdets sorte spillere blev udsat for aberop fra publikum.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
Henderson, der også spillede i den kamp, ​​har talt stærkt imod racisme og diskrimination.
Fodboldtrøjer Med Tryk
Ferdinands oplevelser, og især en racerække i 2011 med den tidligere engelske kaptajn John Terry, blev vist i en nylig BBC-dokumentar 'Fodbold, racisme og mig.'

replica fodboldtrøjer
billige fodboldtrøjer med tryk
fodboldtrøjer med eget tryk
fodboldtrøjer med tryk til børn
salg af fodboldtrøjer

121 Views