Ukraina Drakt


Ukraina Drakt, Kroatia Drakt, Frankrike Drakt, Spania Drakt

.

fotballdrakter


Han har blitt en fotballtitan iUkraina Drakt, Kroatia Drakt, Frankrike Drakt, Spania Drakt

messi ønsket å forlate billige fotballdrakter til lag for parc des princes

 

Han har blitt en fotballtitan i løpet av den tiden og etablerte seg som en av de største spillerne spillet noensinne har sett.

Messi ønsket å forlate Barcelona i fjor sommer, og mente han hadde rett til å slutte Nou Camp gratis på grunn av en klausul i kontrakten.

Messi har fortsatt å gi alt for Barcelona, ​​scoret 24 mål og registrert åtte assistanser i alle konkurranser denne perioden.

Likevel er det fortsatt mulig å skille veiene, med både Manchester City og PSG som begge er ivrige etter å sikre sin signatur på slutten av kampanjen.

Ukraina drakt

Haaland har vært i sublim form denne sesongen og scoret totalt 37 mål fra 35 kamper for klubb og land denne perioden.

Kroatia drakt

Og han har vært en stor suksess i Dortmund helt siden han kom fra Red Bull Salzburg for 14 måneder siden, og scoret 48 ganger fra 49 opptredener.

frankrike drakt

Rapporten sier at Barcelona vil elske å signere Haaland fordi det vil opprøre Real Madrid, som også er opptatt av en avtale for 20-åringen blant inkonsekvensen til Karim Benzema.

Spania drakt

Og den nye Barca-presidenten Joan Laporta har et godt forhold til spillerens agent, Mino Raiola, som gjør en avtale mulig.

Barcelona er i et søl økonomisk bak kulissene, men ved å få Messi av lønnsregningen, vil det frigjøre midler.

Likevel er deres vei til Haaland langt fra grei, med Dortmund-angriperen også ønsket av Europas elite.

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær er ivrig etter å rekruttere Haaland, og tror at spissen vil være den ideelle oppgraderingen fra Anthony Martial og Mason Greenwood.

Chelsea er også opptatt av at Thomas Tuchel er ivrig etter å signere en spiss i verdensklasse midt i inkonsekvensen til Tammy Abraham og Olivier Giroud denne sesongen.

Og om Barcelona kan gjøre seg attraktive nok til å være foran køen til Haaland, gjenstår å se.

I mellomtiden oppfordret tidligere Manchester City-stjerne Pablo Zabaleta Messi til å flytte til Etihad Stadium i stedet for Parc des Princes.

tyskland trøje

Spanien trøje

nederländerna tröja

Frankrig trøje

Kroatia drakt


69 Views